Foodservice

Uw klanten verleiden

Supermarkten, cateraars, benzinestations, hotels, luchtvaartmaatschappijen: welk afzetkanaal u ook vertegenwoordigt, Boboli kan met passende producten uw klanten verleiden. Met onze broodspecialiteiten speelt u in op hun vraag naar gemak, genieten en gezondheid.

Oplossing op maat

Omdat de specialisten van Boboli kind aan huis zijn in de wereld van foodservice, kennen we voor elke branche binnen deze markt een passende oplossing. En we denken graag mee over manieren om onze oplossingen nog meer op uw situatie toe te snijden. Zoekt u kant-en-klare producten of wilt u uw klanten verleiden met de geur van vers afgebakken brood? Voor welke variaties kunt u het beste kiezen en hoe presenteert u ze met succes? Wij bezoeken u graag om samen tot de beste ideeën te komen.

Breed beschikbaar

Via verschillende toonaangevende groothandels zijn de broodspecialiteiten van Boboli verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij Deli XL, Hanos, Makro, Sligro en VHC. Als u daar inkoopt, kunt u dus ook uw klanten verrassen met onze variatie aan mediterraan brood.

Bijzondere wensen of ideeën? Boboli denkt graag mee!

Foodservice kanalen

Bekijk een overzicht van onze afzetkanalen