Veiligheid en kwaliteit

Enthousiasme en vakliefde zijn misschien wel de belangrijkste ingrediënten waar de bakkers van Boboli mee werken. De smaak en de kwaliteit van elk individueel product staan centraal. Die smaak en kwaliteit willen we graag garanderen.

De hoogste standaarden

Die garantie geven we door te voldoen aan de eisen van de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Daarnaast zijn onze bakkerijen BRC- (SGS), IFS- (ISACERT) en GMP+ (ISACERT) -gecertificeerd. Maar de strengste keurmeesters zijn we zelf. Niets verlaat onze bakkerijen als we er niet trots op zijn. Onze 175 medewerkers zien daar dagelijks op toe. Met enthousiasme en met vakliefde.

MVO is logisch bij Boboli

Het ambachtelijke bereidingsproces van Boboli is ingericht op optimale smaakbeleving en maximale kwaliteit en duurzaamheid. We maken uitsluitend gebruik van eerlijke ingrediënten, we hergebruiken in onze gloednieuwe bakkerij warmte en we richten onze logistiek zo efficiënt mogelijk in. Daarnaast denken we actief mee met onze klanten, zodat zij zo min mogelijk producten hoeven weg te gooien. Dat noemen wij verantwoord ondernemen, heel logisch bij Boboli.