Blikvangers in uw schap

Nog nooit was de vraag van uw klanten naar bijzondere broodsoorten zo groot. Ze zijn ook in uw schappen op zoek naar makkelijke, smakelijke en eerlijke broodvarianten. In een brede variatie aan authentieke smaken, van tussendoortje tot volledige maaltijd. Boboli is het beste antwoord op die vraag van uw klanten.

Welke broodsoorten van Boboli passen in uw formule?

  •  Koelvers

De koelverse broodvarianten van Boboli zijn 21 dagen houdbaar. Uw klanten kunnen deze blikvangers in uw koelschap thuis eenvoudig afbakken. Er is zelfs een magnetronvariant: de Calzini's, die door de speciale verpakking de smaak én bite hebben van Italiaans brood.

  •  Zuurstofarm verpakt

Deze broodspecialiteiten zijn dankzij het zuurstofarme verpakkingsproces lang houdbaar en buiten de koeling aan te bieden. Ook deze varianten kunnen uw klanten thuis afbakken.

  • Instore bake-off

Boboli vriest deze varianten direct na het ambachtelijk bakproces in. Dat maakt het voor u eenvoudig om ze op elk gewenst moment af te bakken in uw in-store bakkerij.

Private label

Uiteraard zijn alle specialiteiten van Boboli ook leverbaar onder private label. Precies zoals u ze uw klanten het liefst wilt aanbieden.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!