FRESHLY BAKED CONCEPTS VOOR DE TAVOLA!

In ons Casa del Gusto – huis van smaak – bedenken we lekkere en bijzondere concepten. Nieuwe broodontwikkelingen waarvan we weten dat ze in de smaak vallen bij jouw gasten. We kneden en bakken net zo lang tot we een resultaat hebben waar we zelf ook warm voor lopen. Zo kunnen we écht staan voor de kansen die onze concepten jou en je gasten bieden.

Create Your Own Calzone

5 verschillende calzones die jij naar eigen smaak kan beleggen! De calzones komen in de smaken: naturel, meergranen, rode biet, pompoen en bloemkool.
Product informatie

Mr. Tosti

Een lekkere tosti voor iedereen! Wij hebben verschillende smaken ontwikkeld die toegankelijk zijn voor al jouw gasten. Benieuwd welke? Lees dan verder!
Product informatie

Veggie focaccia

Voor consumenten die op een makkelijke manier een goed alternatief willen voor een boterham. Als hartige snack of onderdeel van een ontspannen lunch is een veggie ideaal.
Product informatie

Festivo

Het eerste brood-en-dip-in-één. Dit concept sluit aan bij de huidige sharing-cultuur en combineert gemak met gezelligheid. Samen genieten van lekker eten wordt nu nog eenvoudiger.
Product informatie

Mediterraneo

Verrassende excentrieke smaaksensaties van de mediterrane eetcultuur! Landen rond de Middellandse zee inspireerden ons tot 9 verschillende smaken. Authentieke kruiden en veel topping.
Product informatie

Heb je interesse in één van onze producten en wil je dat we contact met je opnemen? Laat dan je gegevens achter!


Contactformulier

 Create your own calzone
 Mr. Tosti
 Veggie focaccia
 Festivo
 Mediterraneo
 Anders namelijk: