Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Recall Duo Focaccia Basil & Tomato

Boboli roept per direct het product Focaccia Basillicum Tomaat 2x165gram” van het merk “Boboli Mediterraneo” met houdbaarheidsdatum 3-10-2023 terug. Het product is verkocht in verschillende supermarkten in Nederland. Lees meer

Vacature: Customer Service Medewerker

Vacature Customer Service Medewerker

Werk je graag in een ongedwongen sfeer met een enthousiast team? Weet je van aanpakken, ben je stressbestendig en heb je een flexibele persoonlijkheid? Solliciteer dan naar de functie van Customer Service Medewerker.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en efficiënte verwerking van de binnenkomende orders voor de klanten van Boboli. Dit proces is inmiddels voor 75% geautomatiseerd. De afdeling Customer Service werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen de Supply Chain (Planning, Inkoop en Expeditie) en afdeling Verkoop om de lopende orders te begeleiden.

Je onderhoudt contact met onze klanten en zorgt er voor dat eventuele problemen goed en snel worden opgelost. Met een gezonde dosis humor en uitstekende communicatieve vaardigheden weet je samen met je collega’s het gehele orderverwerkingsproces soepel te laten verlopen. Het betreft een zelfstandige, dynamische en uitdagende functie in een leuk team.

 

Wat ga je doen?

 

verwerken van orders en inzetten van externe transporteurs

– administreren en rapporteren van de externe voorraden

– zorg dragen dat klant volledige-, tijdige- en correcte levering ontvangt

– effectief communiceren met klanten en/of transporteurs

– overige administratieve taken

– effectief samenwerken met collega’s

– rapporteert aan de Supply Chain Manager

Wie ben jij?

Ben jij nauwkeurig, verantwoordelijk en gastvrij? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren? Weet je in een dynamische omgeving goed het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen? En beheers je tenslotte de Nederlandse taal goed plus redelijk Duits en/of Engels? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat bieden wij:

 • Het aanbod bestaat uit een uitdagende functie in een moderne, innovatieve bakkerij waar ambacht en automatisering hand in hand gaan.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bovengemiddeld marktconform salaris (Boboli is aangesloten bij de CAO bakkersbedrijf).
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij het Bakkers Pensioenfonds.
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Gezelligheid op z’n tijd in de vorm van proeverijen, een bedrijfsfeest of activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Enthousiast? Stuur z.s.m. je CV en motivatiebrief naar Supply Chain Manager s.langenhuijsen@boboli.nl

Printen

Reageren op deze vacature  Werken bij Boboli

  Sinds onze oprichting in 1998 heeft Boboli één doel: iedereen ter wereld laten genieten van de beste handgemaakte mediterrane broden. Iedere dag zijn we daarvoor aan de slag met meer dan 200 vaste medewerkers en vele flexkrachten. Wij werken met elkaar in een innovatieve en internationale werkomgeving.

  Onze collega’s bieden we zoveel mogelijk ontwikkelkansen. Door ambitie te stimuleren, doorgroeimogelijkheden te creëren en diverse opleidingen aan te bieden. Voor studenten is er elk jaar ruimte om af te studeren. Dat geeft meteen scherp zicht op een mooie carrièrestart bij Boboli.

  Help jij mee ons doel te realiseren? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie!