Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Recall Duo Focaccia Basil & Tomato

Boboli roept per direct het product Focaccia Basillicum Tomaat 2x165gram” van het merk “Boboli Mediterraneo” met houdbaarheidsdatum 3-10-2023 terug. Het product is verkocht in verschillende supermarkten in Nederland. Lees meer

Vacature: KAM-Manager

Vacature KAM-Manager

Met meer dan 20 jaar expertise, maakt Boboli elke dag de lekkerste broodspecialiteiten voor onze retail- en foodservice klanten in Europa. Voor de bewaking van de kwaliteit van het productassortiment van Boboli, zijn wij op zoek naar een KAM-manager. De KAM-manager focust zich op het voldoen aan de (voedselveiligheid) eisen van de klant, wet- en organisatie-regelement. Je hebt een leuk én uitdagend takenpakket met veel verantwoordelijkheden, die oa. bestaan uit: opstellen van afdelingsbeleid en –doelstellingen, ontwikkelen en actueel houden van kwaliteitssystemen en zorg dragen voor uitvoering van audits. Daarnaast bied je support aan de productie en verkoop, in de vorm van het afstemmen en selecteren van oplossingsmogelijkheden en actueel houden van klantsystemen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en/of ervaring als KAM-Manager
 • Kennis van kwaliteitsmanagement / -controle en productontwikkeling
 • Kennis van projectmanagement
 • Kennis van wet- en regelgeving

Wat bieden wij:

 • Het aanbod bestaat uit een uitdagende functie in een moderne, innovatieve bakkerij waar ambacht en automatisering hand in hand gaan.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bovengemiddeld marktconform salaris (Boboli is aangesloten bij de CAO bakkersbedrijf).
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij het Bakkers Pensioenfonds.
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Gezelligheid op z’n tijd in de vorm van proeverijen, een bedrijfsfeest of activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Enthousiast?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Magda van Wegen via hr@boboli.nl

Printen

Reageren op deze vacature  Werken bij Boboli

  Sinds onze oprichting in 1998 heeft Boboli één doel: iedereen ter wereld laten genieten van de beste handgemaakte mediterrane broden. Iedere dag zijn we daarvoor aan de slag met meer dan 200 vaste medewerkers en vele flexkrachten. Wij werken met elkaar in een innovatieve en internationale werkomgeving.

  Onze collega’s bieden we zoveel mogelijk ontwikkelkansen. Door ambitie te stimuleren, doorgroeimogelijkheden te creëren en diverse opleidingen aan te bieden. Voor studenten is er elk jaar ruimte om af te studeren. Dat geeft meteen scherp zicht op een mooie carrièrestart bij Boboli.

  Help jij mee ons doel te realiseren? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie!