Vacature: Deegmaker

Vacature Deegmaker

Ben jij een persoon die weet hoe je ervoor zorgt dat de basis van een product van top kwaliteit is? Ben jij in staat om het gehele proces van voorbereiden tot het rijs-proces in goede banen te leiden? Wil jij een belangrijke rol spelen in de (eind)producten van Boboli, waarbij jij ervoor zorgt dat we de béste deegbasis hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

De taken en verantwoordelijkheden van de Deegmaker zijn:

 • Omrekenen (handmatig/geautomatiseerd) van productie- aantallen naar hoeveelheid te produceren deeg, gespecificeerd naar benodigde grond- en hulpstoffen,
 • Aanvoeren, afwegen en storten van grond- en hulp- stoffen in menger, dan wel instellen van de machinale afweging en aanvoer van ingrediënten,
 • Instellen van de verwerkingsmachines (portionering, vorming) en storten van deeg,
 • Bewaken en bijstellen van het verwerkingsproces door uitvoering van visuele en steekproefsgewijze controles (gewicht),
 • Verrichten van handmatige werkzaamheden (samen- stellen, decoreren) aan het deegstuk,
 • Doen van voorstellen voor aanpassing van samenstelling bestaande of ontwikkeling nieuwe producten;
 • Schoonmaken van de werkomgeving gebruikte apparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen;
 • Vanuit de praktijk constateren van knel- en verbeterpunten in de Deegmakerij

Wie ben jij?

Als persoon pas je allereerst bij onderstaande kernwaarden van Boboli:
ondernemerschap, innovatiekracht en flexibiliteit. Verder ben je zeer kwaliteit- en veiligheidsbewust. Je hebt een positieve instelling, bent samenwerkend, stressbestendig en vooruitdenkend. Je hebt affiniteit met de Foodbranche, hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Tenslotte ben je 38 uur per week beschikbaar (inclusief weekend), in de functie zal je werken in 3 ploegendiensten.

Wat bieden wij jou o.a.:

Het aanbod bestaat uit een uitdagende functie in een moderne, innovatieve bakkerij waar ambacht en automatisering hand in hand gaan. Boboli is aangesloten bij de CAO bakkersbedrijf met bovengemiddelde salarisschalen en toeslagen in de avond/nacht/weekenden.

Daarnaast vind je bij Boboli:

 • Goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar op fulltime basis.

Talentontwikkeling en doorstroom hebben veel aandacht binnen Boboli. Er heerst een ondernemende, open en informele cultuur.

Enthousiast? Vul dan hiernaast het formulier in of mail naar hr@boboli.nl! Een rondleiding door onze professionele bakkerij maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Printen
Boboli Robot

Reageren op deze vacature  Werken bij Boboli

  Sinds onze oprichting in 1998 heeft Boboli één doel: iedereen ter wereld laten genieten van de beste handgemaakte mediterrane broden. Iedere dag zijn we daarvoor aan de slag met meer dan 200 vaste medewerkers en vele flexkrachten. Wij werken met elkaar in een innovatieve en internationale werkomgeving.

  Onze collega’s bieden we zoveel mogelijk ontwikkelkansen. Door ambitie te stimuleren, doorgroeimogelijkheden te creëren en diverse opleidingen aan te bieden. Voor studenten is er elk jaar ruimte om af te studeren. Dat geeft meteen scherp zicht op een mooie carrièrestart bij Boboli.

  Help jij mee ons doel te realiseren? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie!

  Ewelina

  “Boboli gaf mij de kans om door te groeien van Productiemedewerker naar Inpakmanager.”

  Ewelina Betman, Inpakmanager

  Shiftmanager

  “Open deuren, korte lijnen, ruimte voor zelfstandigheid en samen successen vieren. Dat is voor mij de cultuur van Boboli.”

  Shift Manager