Vacature: Teamleider productie/inpak

Als Teamleider productie/inpak ben je de spil tussen het management en de medewerkers van de bakkerij. Samen met je team zorg jij ervoor dat de doelen op effectieve wijze worden behaald. Naast verstand van productie- en/of inpakprocessen, ben je in staat medewerkers en assistent teamleiders duidelijk uit te leggen wat ze moeten doen. Je bent hierbij zeer kwaliteit- en hygiënebewust. Als teamleider creëer je bovenal een veilige & plezierige werkomgeving, waar verantwoordelijk gedrag en respect vanzelfsprekend zijn.

Must haves

 • Ervaring als teamleider in de voedingsmiddelenindustrie
 • Flexibel en oplossingsgericht
 • Communicatief vaardig
 • Resultaatgericht met oog voor kwaliteit en veiligheid

Ons aanbod bestaat uit een uitdagende functie in een moderne, innovatieve bakkerij waar ambacht en automatisering hand in hand gaan. De productielijnen draaien 24/7 en er wordt gewerkt in drie ploegendiensten. Boboli is aangesloten bij de CAO bakkersbedrijf met bovengemiddelde salarisschalen & toeslagen in de avond/nacht/weekenden.

Talentontwikkeling en doorstroom heeft veel aandacht binnen Boboli. Er heerst een ondernemende, open en informele cultuur en er worden regelmatig (sportieve) evenementen en borrels georganiseerd.

Aangezien bij Boboli ook veel Poolse (flex)medewerkers werken, bieden wij onze leidinggevenden een Poolse taalcursus aan.

Enthousiast? Vul dan hiernaast het formulier in! Een rondleiding door onze professionele bakkerij maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Printen
Foto Teamleider

Reageren op deze vacature  Neem contact op met

  Danielle van Voorst, HR-manager

  Werken bij Boboli

  Sinds onze oprichting in 1998 heeft Boboli één doel: iedereen ter wereld laten genieten van de beste handgemaakte mediterrane broden. Iedere dag zijn we daarvoor aan de slag met meer dan 200 vaste medewerkers en vele flexkrachten. Wij werken met elkaar in een innovatieve en internationale werkomgeving.

  Onze collega’s bieden we zoveel mogelijk ontwikkelkansen. Door ambitie te stimuleren, doorgroeimogelijkheden te creëren en diverse opleidingen aan te bieden. Voor studenten is er elk jaar ruimte om af te studeren. Dat geeft meteen scherp zicht op een mooie carrièrestart bij Boboli.

  Help jij mee ons doel te realiseren? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie!

  Ewelina

  “Boboli gaf mij de kans om door te groeien van Productiemedewerker naar Inpakmanager.”

  Ewelina Betman, Inpakmanager

  Shiftmanager

  “Open deuren, korte lijnen, ruimte voor zelfstandigheid en samen successen vieren. Dat is voor mij de cultuur van Boboli.”

  Shift Manager