Bakadviezen

Allereerst dank voor het overwegen van een Boboli product. Het juiste bakproces zorgt voor een constante kwaliteit en versterkt de smaak van het product. Deze pagina bevat dan ook een basis advies om te komen tot een heerlijke smaakbeleving.

Fully baked

Alle Boboli producten hebben een rijs- en bakproces ondergaan. Het hele product inclusief bodem, saus en decoratie zijn volledig gebakken.

Gekoelde producten

De gekoelde producten van Boboli zijn volledig gebakken. Deze producten kunnen dan ook in zeer korte tijd worden bereid. De onderstaande bakprogramma’s zijn afgestemd op een consumentenoven. Als richtlijn hanteren wij:

Bakprogramma's voor gekoelde producten

Product
Baguette 10-12 min 180°C
Focaccia, oven bread / sharing bread 8-10 min 180°C
Garlic bread wheel 3 min 180°C
Midi pizza 6-8 min 180°C
Voor extra informatie of specifiek advies kunt u contact opnemen met salessupport@boboli.nl

Bevroren producten

Ook de bevroren producten van Boboli zijn volledig gebakken en snel en eenvoudig te bereiden. Dit kan in zowel consumenten, professionele als high speed ovens. De onderstaande richtlijn is gericht op professionele ovens:

Bakprogramma's voor bevroren producten

Product
Bevroren product < 150g 6-8 min 180°C
Bevroren product > 150g 8-10 min 180°C
Bevroren product > 200g 10-12 min 180°C
Bevroren gevouwen 12-14 min 170°C
Crusty rolls 7-9 min 160°C
Voor extra informatie of specifiek advies kunt u contact opnemen met salessupport@boboli.nl