Kwaliteit

Samen genieten van de beste mediterrane broden. Daar staan wij als Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen worden onze processen streng gereguleerd en zijn wij GSFI gecertificeerd volgens de IFS (ISAsert) en BRC (SGS) standaarden. Producten die niet voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden, maar wel voedselveilig zijn worden gebruikt als voeding voor de diervoeder industrie. Hiervoor zijn wij GMP+ gecertificeerd (Isasert).

Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.

Alle medewerkers van Boboli worden jaarlijks getraind. Vakbekwaamheid en productkennis houden wij op het hoogste niveau door middel van interne begeleiding, training of externe vakopleiding. Iedere werknemer is aanspreekbaar op de verantwoordelijkheid van zijn taak. Kwaliteit maken we samen!

Brcgs Cert Food Logo Rgb
Gmp Logo
Ifs Food
Gat

“Consistently excellent”

The quality of their products is consistently excellent and our airline customer passenger feedback tells us so.

Joshua Beth, Head Of Marketing & Product Development Gate Group