Branches

Ons brede assortiment voor zowel retail, foodservice, inflight en petrol is te danken aan de flexibiliteit in onze bakkerij. Hier kunnen wij eindeloos variëren in deegsoorten, formaten én decoratie. Van internationale kaassoorten en vlees tot een vegetarische of zelfs plant based-decoratie: bij ons is het mogelijk. Daarnaast leveren we pizzabodems, panini’s en calzone’s die u eenvoudig zelf kunt decoreren.

Samen sterker

Ons team ontwikkelt samen met u nieuwe producten met herkenbare smaken, altijd passend bij het juiste eetmoment. En omdat we bij Boboli flexibel zijn in ons proces, kunnen we deze producten ook perfect afstemmen op úw branche.

Retail

Wij hebben zowel een rol in de bakkerij als in het convenience-schap. Ons hartige assortiment met daarin onder meer pizza’s, focaccia’s en sharing bread brengt gegarandeerd kleur aan.

Om de gewenste innovatie en groei te kunnen realiseren, werkt ons team nauw met u samen. U profiteert daarbij van onze unieke kijk op conceptontwikkeling, internationale ervaring en database met marktdata. En natuurlijk staan uw klantspecifieke wensen centraal. Minder zout of suiker, een speciale deegsoort of een hogere Nutri-Score: bij Boboli worden uw wensen werkelijkheid.

Foodservice

Als snack tussendoor, als lunch of als voorgerecht om te delen met tafelgenoten: wij hebben oplossingen voor alle eetmomenten. En natuurlijk is de versuitstraling hierbij perfect.

Onze producten worden gedeeltelijk met de hand gevormd en gedecoreerd, waardoor ze een unieke, ambachtelijke en aantrekkelijke uitstraling hebben. Bovendien zijn onze fully baked-producten snel en eenvoudig te bereiden in een reguliere of high speed oven.

Naast onze gedecoreerde producten voeren we ook een aantal make off concepten zoals pizzabodems, panini’s en calzone’s die eenvoudig zelf kunnen worden gedecoreerd. 

Inflight Catering

Alle producten in ons assortiment voor inflight catering zijn eenvoudig te bereiden in een aircraft oven. Van een gezonde vegetarische focaccia tot een pizza salami: ieder product is volledig op maat gemaakt en afgebakken perfect op smaak. En natuurlijk hebben we ook over de verpakking nagedacht. Wij weten immers dat die bij inflight catering van groot belang is.

Ook op het gebied van logistiek en verpakken kunnen wij aan al uw wensen voldoen, zoals onderleggers, trays, bakjes en ovenable foil.

 

Petrol

Speciaal voor het Petrol segment heeft Boboli een uitgebreid assortiment aan convenience producten voor onderweg. 

De producten onderscheiden zich van makkelijk mee te nemen gevouwen snacks en Nutri-Score A producten tot de traditionele pizza snacks. 

Van een warme pizza salami on the go, tot een luxe calzone die in de keuken vers wordt bereid met ei en spek. Allen eenvoudig te bereiden en warm te serveren.