Garlic Bread Wheel

Ons Garlic Bread Wheel is het perfecte brood om te scheuren en te delen! Op de vloer gebakken met een rijke, aromatische knoflooksmaak, getopt met verse peterselie en mozzarella. Smaakt al heerlijk op zichzelf, maar kan nog verder op smaak gebracht worden met een hartige dip of jouw favoriete toppings. Serveer warm en geniet samen!

  • Voorgesneden om gemakkelijk te scheuren en te delen;
  • Klaar in minder dan 3 minuten;
  • Gemaakt met Italiaanse durum (10%);
  • Verpakt per stuk: +/- 220g (Ø22cm).
vega-label

”Eten om te delen – waaronder snacks en tapasproducten – is al jaren een groeiende categorie. Gekoelde broodproducten zijn daarentegen achtergebleven, wat een veelbelovende kans biedt.”

Langere houdbaarheid dan vergelijkbare gekoelde broodproducten.

Knoflook, kruidenboter en brood; een perfecte match! Een bewezen succesvol product, maar nu in een nieuwe unieke vorm als een beter en veelzijdiger alternatief dan de huidige knoflook- en kruidenboter (stok)broden.

Kansen voor cross-selling met andere categorieën.

Proef het zelf!

Geïntereseerd in samples, een tasting of wilt u graag in contact komen met een van onze collega’s? Neem dan via hier contact met ons op!

    Sharing niet altijd leukf

    Samen genieten van de beste gedecoreerde broodspecialiteiten. Daar staan wij als  Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen, zijn onze interne procedures streng gereguleerd en zijn we GFSI-gecertificeerd volgens de IFS- en BRC-standaarden.

    Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.