Pizza snacks, van klassiekers tot specials

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan gemakkelijke, kant-en-klare maaltijden; ons assortiment met pizza snacks biedt de perfecte oplossing!

 • Fully baked; makkelijk en snel te bereiden
 • Per snack +/-110-130g
 • Veelzijdig; passend bij veel eetmomenten
 • Vanaf Nutri-Score B

Boboli heeft een ruime keuze aan klassieke en speciale pizza snacks, waaronder een heerlijke vegetarische variant!

Boboli’s vegetarische pizza snack

Onze vegetarische pizza snack heeft een dunne bodem en is rijkelijk gedecoreerd met herkenbare ingrediënten, van verse paprika tot Goudse kaas en mediterrane kruiden. Het pizzadeeg is verrijkt met Italiaanse durum en desem. Dit zorgt voor een zachte kruim, langdurige versheid én extra smaak. De juiste combinatie voor de perfecte smaakervaring!

Video afspelen

Met de hand gevormd in onze bakkerij

In onze state-of-the-art bakkerij werken we met ambachtelijke processen op industriële schaal. Een uniek productieproces waardoor wij een gevarieerd pizza snack assortiment kunnen aanbieden, variërend in deegsoort, receptuur, gewicht en afmeting.
Zo vormen onze specialisten het pizzadeeg met de hand, waardoor onze pizza snacks een ambachtelijke uitstraling krijgen. Ook geeft het ons de mogelijkheid om te variëren in vorm; van rond of ovaal tot square. Wij maken het product op maat voor de klant!
Naast het vormen, zijn wij ook in staat om producten met de hand te decoreren. We kunnen verse ingrediënten strooien, maar ook met de hand opleggen. Dit doen wij altijd in afstemming met de klant.

Een uitgebreid assortiment pizza snacks

Bekijk al onze pizza snacks eenvoudig op onze website en stel een op maat gemaakte catalogus samen.

 • Classics; Pizza snacks met de bekende dunne bodem en rode tomatensaus. Belegd met herkenbare ingrediënten. De absolute must-haves onder de pizza’s.
 • Specials; Ontdek onze pizza snacks met unieke smaken! Een combinatie van populaire toppings die je normaal niet op een traditionele pizza ziet. 
 • Pizzabodems; een assortiment vers afgebakken witte pizzabodems. Of probeer ons unieke assortiment groentebodems met meer dan 35% groenten in verschillende smaken: bloemkool, paprika & courgette.

Proef het zelf!

Geïntereseerd in samples, een tasting of wilt u graag in contact komen met een van onze collega’s? Neem dan via hier contact met ons op!

  Sharing niet altijd leukf

  Samen genieten van de beste gedecoreerde broodspecialiteiten. Daar staan wij als  Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen, zijn onze interne procedures streng gereguleerd en zijn we GFSI-gecertificeerd volgens de IFS- en BRC-standaarden.

  Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.