Oplossingen

Dankzij ons flexibele proces kunnen wij snel inspelen op vragen uit de markt. Het resultaat? We leveren innovatieve en steeds weer unieke producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dat gaat van klassieke broodspecialiteiten als baguettes en focaccia’s tot nieuwe, innovatieve producten als sharing bread en crusty rolls.

Brood en méér

We hebben verschillende pizza’s, focaccia’s en broodspecialiteiten voor diverse branches, passend bij de vele eetmomenten op de dag. Daarnaast verrichten we maatwerk op het gebied van verpakkingen en logistiek.

Product op maat

Dankzij ons unieke productieproces kunnen wij u een gevarieerd assortiment in gedecoreerd brood aanbieden, variërend in deegsoort, receptuur, gewicht en afmeting. 

Wij kunnen handmatig decoreren op het moment dat toegevoegde waarde gewenst is en automatiseren op het moment dat efficiency nodig is. Onze specialisten maken hierbij het verschil! Alles binnen een efficiënt proces op grote schaal. En in álle gevallen wordt het product laag voor laag opgebouwd. Zo garanderen we de perfecte smaakbeleving.

Veelzijdige logistiek

Onze supply chain is ingericht op flexibiliteit. Uw product kan bevroren, koelvers of zuurstofarm verpakt bij u op locatie worden geleverd. En ook onze logistieke stroom is flexibel, waardoor wij iedere vraag kunnen verwerken. Van mixdozen en mixpallets tot single packed producten en ovenable foil: wij stemmen het product af op uw wensen.

Kwaliteit & Certificeringen

Boboli  is GFSI gecertificeerd volgens de IFS en BRC standaarden. Hiermee voldoen we aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Voor een verantwoorde verwerking van onze reststromen zijn wij GMP+ gecertificeerd, om zo deze stromen te kunnen verwerken in de diervoeding.