Panerustica

Boboli’s Panerustica is een heerlijk ovengebakken brood, met een rustieke twist. Rijkelijk gedecoreerd met kleurrijke en smaakvolle ingrediënten. Serveer warm en geniet samen of alleen!

 • Kies je favoriet uit 6 smaken; vegetarisch, met vlees of een gezondere optie;
 • Verkrijgbaar in meergranen, volkoren of met durum;
 • Handgevormd met een rustieke look & feel;
 • Klaar om te eten binnen +/- 8 minuten;
 • Verpakt per  stuk: +/- 215g per bread.
vega-label
ISB logo
Chilled logo
Hand shaped
Fully baked

”Borrelplanken zijn steeds diverser geworden en worden nu gezien als een informele en sociale manier om samen met vrienden te genieten van eten en drinken. Sharing food is populair!”

Geef de categorie verse ovenbroden  een impuls met innovatieve en diverse smaken, geschikt voor een diverse groep consumenten: de flexitariër die minder vlees eet, voor wie op zoek is naar gezondere opties, of voor iedereen die volop geniet!

Proef het zelf!

Geïntereseerd in samples, een tasting of wilt u graag in contact komen met een van onze collega’s? Neem dan via hier contact met ons op!

  Sharing niet altijd leukf

  Samen genieten van de beste gedecoreerde broodspecialiteiten. Daar staan wij als  Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen, zijn onze interne procedures streng gereguleerd en zijn we GFSI-gecertificeerd volgens de IFS- en BRC-standaarden.

  Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.