Vacature: Open sollicitatie

De juiste mensen op de juiste functies plaatsen is waar de HR afdeling van Boboli zich elke dag hard voor maakt. Wij adviseren daarom gericht op een vacature te reageren. Staat de gewenste functie niet op de vorige pagina, stuur dan een open sollicitatie. Je sollicitatie zal intern worden besproken en wellicht dat wij een passende functie hebben (op termijn). Wij streven ernaar binnen 1 week een reactie te sturen. Houd in de tussentijd vooral de vacaturepagina in de gaten!

Printen

Reageren op deze vacatureWerken bij Boboli

Sinds onze oprichting in 1998 heeft Boboli één doel: iedereen ter wereld laten genieten van de beste handgemaakte mediterrane broden. Iedere dag zijn we daarvoor aan de slag met meer dan 200 vaste medewerkers en vele flexkrachten. Wij werken met elkaar in een innovatieve en internationale werkomgeving.

Onze collega’s bieden we zoveel mogelijk ontwikkelkansen. Door ambitie te stimuleren, doorgroeimogelijkheden te creëren en diverse opleidingen aan te bieden. Voor studenten is er elk jaar ruimte om af te studeren. Dat geeft meteen scherp zicht op een mooie carrièrestart bij Boboli.

Help jij mee ons doel te realiseren? Bekijk dan de vacatures of stuur een open sollicitatie!

Ewelina

“Boboli gaf mij de kans om door te groeien van Productiemedewerker naar Inpakmanager.”

Ewelina Betman, Inpakmanager

Shiftmanager

“Open deuren, korte lijnen, ruimte voor zelfstandigheid en samen successen vieren. Dat is voor mij de cultuur van Boboli.”

Shift Manager