Midi pizza’s

Geniet nu van onze handgevormde midi pizza’s! Verrijkt met durum en zuurdesem voor een betere textuur en smaak. Gedecoreerd met verse en de meest populaire ingrediënten. Ideaal voor kinderen of gewoon voor de kleine trek.

  • 3 populaire smaken: Margherita, Hawaii en Salami;
  • Klaar in minder dan 8 minuten, in oven of airfryer;
  • Verpakt per 2 stuks: +/- 160g (Ø15cm) per pizza.
vega-label
ISB logo
Chilled logo

”Mensen besteden minder tijd aan koken en eten meerdere keren per dag. Ze zijn op zoek naar gemakkelijke, kant-en-klare opties die in hun drukke schema’s passen.”

Onze midi-pizza’s passen perfect bij de gemakstrend; ze zijn fully baked en gemakkelijk te bereiden in de oven of airfryer in slechts 8 minuten.

We kunnen de groei van verse pizza verder stimuleren door het aanbod uit te breiden met een breder scala aan formaten (en smaken). En dus geschikt voor meerdere eetmomenten.

Proef het zelf!

Geïntereseerd in samples, een tasting of wilt u graag in contact komen met een van onze collega’s? Neem dan via hier contact met ons op!

    Sharing niet altijd leukf

    Samen genieten van de beste gedecoreerde broodspecialiteiten. Daar staan wij als  Boboli voor. Om het aspect ‘beste’ te waarborgen, zijn onze interne procedures streng gereguleerd en zijn we GFSI-gecertificeerd volgens de IFS- en BRC-standaarden.

    Om de voedselveiligheid te garanderen kopen wij grondstoffen waarvan wij zeker weten dat deze veilig zijn. Vertrouwen en transparantie zijn de criteria bij het selecteren van een leverancier. Onze leveranciers zijn net als Boboli gecertificeerd en zorgen ervoor dat alleen voedselveilige en kwalitatieve grondstoffen onze productielocatie bereiken.